Sve kategorije
EN

Mat za kontrolu korova

Početna>Proizvodi>Mat za kontrolu korova

tlo
Bijeli polipropilenski pokrivač tla za staklenik

Bijeli polipropilenski pokrivač tla za staklenik


Bijeli PP pokrivač tla (pregrada od korova), jer može reflektirati svjetlost, pa se općenito koristi u staklenicima za povećanje razine svjetlosti u stakleniku


Boje linija: zelena, plava, crna (prihvatite prilagođavanje)

Opis

1. Za ovaj bijeli pokrivač tla od polipropilena, koji se razlikuje od crnog pokrivača tla, tkan je mašinom za projektile, što također čini bijeli pokrivač tla ravnijim.

2. U poređenju sa crnim pokrivačem, bijeli pokrivač tla može reflektirati svjetlost. S jedne strane, može povećati nivo svjetlosti u stakleniku. S druge strane, može smanjiti akumulaciju topline na tlu staklenika i sniziti temperaturu tla. Dakle, generalno se koristi za useve sa visokim zahtevima za osvetljenjem.

Specifikacije
stavkaBijela polipropilenska podloga
Sirovina100% PP + UV
Stroj za pletenjeProjektil Machine
bojeBijela, smeđa...
Redovna težina grama90gsm, 100gsm, 110gsm i 120gsm
Maksimalna širina proizvodnje5.2m
Regularna dužina100m, 200m..
pakovanje

Pakovanje u rolni sa papirnom tubom, PE vrećama i

Oznaka u boji

Prednost proizvoda

(1) Proizvedeno sa projektil mašinama uvezenim iz Evrope (Sulzer), čine ukupnu strukturu, veličinu i kvalitet proizvoda u skladu sa evropskim tržištem.

(2) Bijeli polipropilenski prizemni pokrivač (prostor za suzbijanje korova) može učinkovito reflektirati sunčeve zrake, a reflektirani sunčevi zraci osvjetljavaju lišće prema dolje, tako da listovi biljke mogu primati sunčevu svjetlost s obje strane, promovirati fotosintezu biljaka i ubrzati rast usjevi.

(3) Centar za inspekciju kvaliteta

Za detalje, molimo provjerite naš "Postupak kontrole kvaliteta" u koloni Kvalitet i certifikat

U industriji poljoprivredne mreže imamo najkompletniju opremu za inspekciju kvaliteta, kao što je QUV, tester čvrstoće tkanine, tester brzine sjenčanja, tester vlage sirovina itd.

2

aplikacija

Bijeli polipropilenski pokrivač zemlje (mat za suzbijanje korova) se široko koristi u staklenicima, kao što su jagode, paprike...

UPIT